Ett naturinspirerat bröllop

God förmiddag gott folk, välkomna ska ni vara till ännu ett inlägg från min sida. Idag hade jag tänkt berätta lite närmare om mitt bröllop i Götene, närmare bestämt om blommorna som jag beställde speciellt för bröllopet från Gloriosa.

Redan när vi började planera vårt bröllop hade jag en vision om hur jag ville att det skulle se ut, jag ville föra in naturen väldigt mycket. Självklart var min man med på den planen. Vi båda älskar att vara ute i naturen och därför var det självklart att vårt bröllop skulle vara inspirerat av naturen och miljön runt omkring oss. För att det skulle bli storslaget och man faktiskt skulle få en känsla av natur hade vi som plan att beställa mycket blommor och växter, nästan så att hela festlokalen täcktes av gröna växter. När det kommer till själva blomerdekorationer och brudbukett ville jag föra in lite färg också, för det vände jag mig till företaget Gloriosa. Jag hade sedan tidigare hört mycket bra om dem från vänner och familj, därför kände jag att de kunde hjälpa mig att uppnå det resultatet jag ville ha. Precis som jag hade trott fixade de helt underbara blomsterarrangemang till vårt bröllop i Götene, vi la fram våra önskemål så att de sedan kunde arbeta utifrån det. Bröllopet blev även det precis som jag hade tänkt mig, om inte bättre. Dekorationerna av blommor och växter uppfyllde verkligen sitt syfte och man fick känslan av att man var utomhus i naturen även om man var inomhus. Om det är någon av er som ska gifta er och vill ha hjälp med blommorna till ert bröllop i Götene med omnejd tycker jag från botten av mitt hjärta att ni borde vända er till det här företaget, ni kommer garanterat få all den hjälp ni behöver.