Miljövänlig hårborttagning med epilering

Hur skönt är det inte att göra hårborttagning med laser egentligen. Att verkligen få bort allt hår från roten så att det tar lång tid för det att växa ut igen. Eller att det, i vissa fall, inte alls växer ut igen utan att det blir en permanent hårborttagning. Men för alla så försvinner det i alla fall i några år framåt.

Jag som hatar att raka mig och som dessutom insåg hur skadligt det är med alla sådana produkter för naturen sökte runt efter ett mer miljövänligt sätt att bli av med hårstråna på kroppen. Och så kom jag över Mecka Hud, Kropp & Själ, en salong i Mölndal. Började läsa om deras hårborttagning och tydligen så är det någon ny modern metod där man använder sig av epilerins där man verkligen får bort hårstråna ända inifrån roten. Och det lät ju väldigt häftigt och praktiskt så det har jag faktiskt tänk testa. Tänker att det kommer vara så skönt att kunna gå lång tid utan att behöva raka sig, eller usch och fy, vaxa sig där det gör så ont.

Har dock hört att hårborttagning med epilering ska vara ganska smärtsamt det också, men om man inte behöver göra det så ofta så blir det ändå värt det och dessutom blir det ju då mindre sammanlagd smärta och irriterad hud i slutändan.

Ringde och pratade med de på Mecka Hud, Kropp & Själ i Mölndal, både för att se om de hade några lediga tider för behandling, vilket de hade, så jag bokade faktiskt en tid för hårborttagning med epilering tre veckor från idag. Spännande! Pratade även om dem med att det ska göra ont och de sa att det gör mindre ont med epilering hos dem på salong än vad det gör om man gör det själv hemma för att de har en kräm de sätter på innan som ska lugna huden och minska smärtreaktionerna.

Du gillar kanske också...