Markanläggning, dränering och trädgårdsarbeten

Markanläggning kanske inte är det första man tänker på när man hör ordet miljövänligt och kanske inte ens något man tänker på är miljövänligt. Men det handlar om att ta hand om och behandla marken och det är oftast grävningar och sådant och således inte så mycket skadligt som man gör för naturen. Det blir helt enkelt arbeten som varken gör skada eller nytta för naturen och miljön.

I Linköping finns det en väldigt bra firma som specialiserar sig på markanläggning i Linköping med omnejd och det är Aldéns Allservice AB. De skulle jag kunna rekommendera till alla. De har varit hemma hos oss och både grävs upp landet när vi skulle göra i ordning trädgården och den gången så visste vi att vi ville ta hjälp av just de på Aldéns Allservice AB för att de varit hemma hos oss sedan tidigare. När vi först flyttade in i huset, så ett halvår senare så märkte vi att det var väldigt fuktigt i källaren och länge med husgrunden och fick höra att risken var stor för fuktskador. Så vi ringde hit de från Aldéns Allservice AB i Linköping direkt som fick göra dränering.

Sen har jag hållit fast vid de och än idag är jag för att få professionell hjälp från de på Aldéns Allservice AB. Fördelarna med dem som firma är deras priser samt deras goda service samt att det alltid känns som att de är noggranna med den hjälpt de erbjuder och ger. Att man får den assistans man önskar.

Vill du göra om i din trädgård på ett miljövänligt sätt, tveka då inte att ta kontakt med Aldéns Allservice AB i Linköping.

Du gillar kanske också...